Very Inspiring Blogger Award – tag

Pisi meu s-a gandit ca nu ma stie lumea asa bine cum ma stie ea si ar trebui sa spun 7 lucruri care ma reprezinta 🙂 Scumpi, multumesc ca te-ai gandit la mine 🙂

ar-inspiringblogger1

1. Machiajul

Este unul dintre cele mai importante lucruri in viata mea.  Da-mi o paleta de culori, 2 pensule si un ruj si poti sa uiti de mine :))

2. Muzica 

Nu lucrez fara muzica, nu mananc fara muzica….mai am putin si nici nu dorm fara muzica :)) Ascult aproape orice gen de muzica si am perioade cand obsedez cu cate o melodie sau o formatie.

3. Emisiunile culinare

Este uimitor cum pot sa imi pierd ore intregi pe Paprika si totusi in bucatarie nu intru decat sa vad ce mai e pe acolo :)) Ador sa vad cum sunt gatite diferite preparate, imi plac pozele de pe Instagram cu mancare, si sunt fan declarat Masterchef.

4. Blogurile

Nu stiu ce imi place mai mult : sa scriu pe blog….sau sa citesc alte bloguri. Insa de 3 ani de cand am descoperit aceasta lume online s-au schimbat multe lucruri in viata mea 🙂 Urmaresc destul de multe bloguri, majoritatea fiind de beauty.

5. Serialele

Nu stiu efectiv la ce sa ma mai uit :)) Am urmarit aproape tot ce se poate urmari. Am cateva seriale pe care le-am vazut de vreo 2-3 ori chiar. My all time favourite este de departe Gilmore Girls. Pe acesta l-am vazut de cel putin 5 ori. Stiu majoritatea replicilor pe de rost. Nu cred ca se va mai face vreodata un serial atat de bun precum acesta. 😦

6. Pizza

Este primul lucru pe care il mananc cand ajung intr-un oras nou :)) Nu exista mancare mai buna pe lumea asta. Daca as putea m-as marita cu pizza :))

7. Cartile

Citesc zilnic. Citesc in acelasi timp in jur de 3 carti si le prefer pe cele fantasy. Din cele 3 carti pe care le citesc, una este tot timpul ultima cumparata, una este mai veche pe care nu am apucat sa o citesc, iar una este imprumutata de la mami sau de la soru-mea. Avem gusturi diferite la carti, insa mie imi place sa citesc ceva ce le-a placut si lor 🙂

Cam acestea ar fi o parte din lucrurile care ma reprezinta si ma fac fericita 🙂 O sa le nominalizez si eu pe Ancuta, Dariana si Ruxi.

6 thoughts on “Very Inspiring Blogger Award – tag

  1. interesant…ma bucur sa aflu lucruri noi despre tine! te pup

    http://www.eager4fashion.com

    Like

  2. DarLyst says:

    Multumesc frumos, Ral! Te pup!

    Like

  3. Andreea Ema says:

    Ce mi-a placut puncutl 3 :)))) Si mie imi place mult sa ma uit, zici ca urmaresc cine stie ce film interesant :))))

    Like

Leave a comment